FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Olympus lansează laptele cu vitamina D, o premieră pentru piața din România

Olympus lansează laptele cu vitamina D, o premieră pentru piața din România

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, pune pe piața locală în premieră laptele cu Vitamina D, în ambalaj r-PET, transparent și 100% reciclabil. Totodată, producătorul adaugă în portofoliu iaurtul cu specific grecesc fără lactoză și două noi sortimente de iaurt cu specific grecesc cu fructe. 

Laptele cu vitamina D vine în completarea gamei de lactate Olympus și se adresează deopotrivă copiilor și adulților, mai ales în anotimpul rece, atunci când expunerea la soare este limitată. La fel ca în cazul celorlalte sortimente de lapte ale companiei, laptele cu vitamina D este produs în Fabrica de Lapte Brașov și are ca sursă exclusivă ferme românești atent selecționate. Noul produs conține 3,7% grăsime și este comercializat în ambalaj r-PET, realizat cu până la 35% plastic reciclat, fiind 100% reciclabil.

„Misiunea noastră este să oferim consumatorilor noștri produse inovatoare, sănătoase, adaptate tuturor nevoilor, iar laptele cu vitamina D este răspunsul nostru la cererea tot mai mare de alimente cu un aport crescut de vitamine și nutrienți. Vom continua să fim atenți la comportamentele și tendințele de consum și să le răspundem prin extinderea portofoliului de produse”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.


Citește și Business with purpose: strategii și insighturi de la Trade Round Table 2022


Concomitent cu lansarea laptelui fortificat cu vitamina D, Olympus aduce noutăți și în sfera iaurturilor cu fructe. Gamă a fost relansată cu ambalaje a căror grafică pune fructele în prim-plan, iar în portofoliu au fost adăugate două noi sortimente de iaurt cu fructe – Mango cu semințe și Citrice cu semințe, dar și o variantă de iaurt cu specific grecesc fără lactoză.

Noile produse urmează să fie disponibile în perioada următoare pe rafurile tuturor marilor rețele de supermarketuri și hipermarketuri din țară.

Olympus, parte a grupului Hellenic Dairies, are peste zece ani de prezență la raft pe piața din România, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Cu sediul în orașul Trikala din Grecia, Hellenic Dairies este o afacere de familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, cu operațiuni în 47 de ţări din toată lumea. În prezent, Hellenic Dairies deține cinci fabrici în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate, brânzeturi, băuturi vegetale și sucuri naturale, o fabrică de apă minerală naturală, în Halkidiki, și o fabrică de băuturi răcoritoare în Trikala.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content