FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > O nouă schimbare în echipa de conducere a Unilever SCE

O nouă schimbare în echipa de conducere a Unilever SCE

Unilever South Central Europe anunță numirea Alinei Robescu în rolul de HR Lead, începând cu 1 martie. Din acest rol, Alina se alătură echipei de conducere a USCE și va coordona strategiile de resurse umane pentru Unilever în regiunea Europei Centrale și de Sud. Alina Robescu preia rolul de HR Lead de la Marinela Bărbulescu, numită la finalul anului trecut HR Director Supply Chain Eastern Europe.

Alina se alătură echipei Unilever după 16 ani petrecuți în sectorul bancar. În cel mai recent rol a coordonat echipa de HR Business Partners pentru UniCredit Bank Romania. 

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Unilever SCE ca HR Lead. Este un capitol nou în cariera mea - după 16 ani în banking am schimbat sectorul de activitate și am parte de un început inedit, într-un context care nu ne permite încă apropierea de colegi, de care are nevoie un om de HR în activitățile pe care le desfășoară. Însă am simțit încă de la început deschiderea și pregătirea echipei Unilever și sunt nerăbdătoare să cunosc colegii și proiectele din South Central Europe. 2021 va fi cu siguranță un an provocator și mă bucur să încep acest nou capitol alături de o echipă bine pregătită și puternică”, a declarat Alina Robescu, HR Lead Unilever South Central Europe.

„Alina este un profesionist desăvârșit și știu că întreaga echipă Unilever din sudul și centrul Europei e pe mâini bune. Este un an important pentru noi – în 2021 se împlinesc 30 de ani de când primele produse Unilever au intrat pe piața din România. În același timp, este și un an în care vom trăi în continuare vremuri incerte. Însă ceea ce rămâne mereu o prioritate pentru noi este echipa, iar Alina va juca un rol crucial în coordonarea acțiunilor și strategiilor de resurse umane. Sunt alături de ea și știu că experiența ei vastă în HR o va ghida excelent în noul rol”, a declarat Ana-Maria Pâslaru, General Manager Unilever South Central Europe.

Începând cu 1 martie, Alina Robescu va coordona activitățile de resurse umane din Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. În prezent Unilever South Central Europe are peste 1.700 de angajați.

Unilever este unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum, cu operațiuni puternice în peste 100 de țări și vânzări în peste 180 de țări. În regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Moldova. Unilever România coordonează operaţiunile de pe platforma industrială de la Ploieşti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content