FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nic renunță la 2 locații din centrul Capitalei în favoarea Mega Image

Nic renunță la 2 locații din centrul Capitalei în favoarea Mega Image

General Nic Import Export, unul dintre cei mai vechi operatori de supermarketuri din Capitală a vândut două dintre supermarketurile sale, cele situate în Piața Cotroceni și Piața Dorobanți, către Mega Image.

Preluarea este analizată de Consiliul Concurenței, instituția anunțând că este interesată ”în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţă”, se arată într-un comunicat.

În afara celor două supermarketuri, Nic mai deține trei magazine în Capitală: un supermarket, un magazin de băuturi și țigări scumpe și unul de îmbrăcăminte pentru copii.

Ultimul supermarket aflat în proprietatea General Nic nu a putut fi preluat de Mega Image  deoarece magazinul este situat în Piața Amzei, unde retailerul belgian deține un supermarket, dar și un magazin Angst pe care trebuie să îl cedeze în urma condiționării impuse de Consiliul Concurenței pentru preluarea acestei rețele.

Mega Image a preluat, de-a lungul timpului, magazine ale unor rețele locale din București, printre care La Fourmi, Prodal, Gulliver, Safeway sau Angst.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content