FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Netopia dezvoltă un serviciu de livrare prin intermediul mobilPay Wallet

Netopia dezvoltă un serviciu de livrare prin intermediul mobilPay Wallet

Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, anunță lansarea mobilPay Delivery, platforma de comenzi de la magazine și producători locali de produse alimentare, dar și de la restaurante.

Noul serviciu este integrat în aplicația mobilă mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile.

În perioada pilot, pe platformă au fost înrolate peste 20 de restaurante din București, iar compania anunță că în scurt timp va fi adăugată și secțiunea „Magazine”, adresată comercianților din domenii precum legume și fructe, apicultură, înghețată, vinuri, cafea sau produse tradiționale. Printre magazinele listate se vor regăsi Butoiul cu înghețată sau Gust Autentic.

Prin programul mobilPay Delivery, utilizatorii mobilPay Wallet pot face comenzi direct din aplicație, aceștia având deja metoda de plată salvată în contul de utilizator. Pe lângă plata online cu cardul, utilizatorii au posibilitatea să achite comenzile și cu carduri de masă pentru că Netopia Payments a încheiat parteneriate cu toate companiile emitente de tichete de masă.

„Dezvoltăm constant noi servicii și funcționalități în aplicația mobilPay Wallet, astfel încât utilizatorii noștri să se bucure de o experiență 100% digitală chiar și în cele mai simple activități cotidiene”, spune Antonio Eram, CEO Netopia Payments.   

Compania percepe comercianților un comision de 6% din fiecare tranzacție înregistrată, ce include și taxele de procesare a plăților.

Netopia Payments este cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, companie 100% românească. În prezent, circa 20.000 de comercianți folosesc serviciile și soluțiile Netopia: plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

mobilPay Wallet a fost lansat în 2013 și este primul portofel digital din România. Concret, este vorba despre o aplicație gratuită pentru utilizatori, prin care plățile se fac instant din aplicație sau prin scanarea codului QR afișat la casele de marcat Carrefour Hipermarket și Carrefour Market, Carrefour Express Pronto, Supeco, Selgros și Cora. În plus, consumatorii pot achita produse și servicii la peste 6.000 de comercianți online.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content