FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nestlé România se extinde pe piața suplimentelor alimentare prin preluarea Solgar

Nestlé România se extinde pe piața suplimentelor alimentare prin preluarea Solgar

Nestlé Romania preia operațiunile Solgar și va comercializa direct aceste produse pe piața locală. Această tranzacție vine după ce, în august 2021, Nestlé a achiziționat mărcile de bază ale companiei Bountiful, inclusiv Nature’s Bounty, Solgar, Osteo Bi-Flex, Puritan’s Pride, Ester-C și Sundown.

Transferul include preluarea unui grup de angajați specializați pentru a asigura continuitatea afacerii. Atât brandul Solgar, cât și resursele umane dedicate afacerii vor fi integrate în organizația Nestlé România, ca parte a diviziei Nestlé Health Science. 

„Achiziția Solgar este o contribuție importantă în ceea ce privește oportunitățile de creștere pentru compania noastră. Suplimentele alimentare reprezintă o piață extrem de atractivă în România, această tranzacție fiind o mare oportunitate pentru Nestlé Health Science de a-și crește prezența pe piața locală, inclusiv prin preluarea unei echipe dedicate, care are expertiza necesară pentru a funcționa cu succes într-o industrie specializată”, spune Alessandro Zanelli, Nestlé Market Head South and Eastern Europe Market.

„Includerea acestei game de produse în portofoliul Nestlé România ne permite să ajungem la noi segmente de consumatori și să oferim noi opțiuni clienților actuali ai celor două branduri, Nestlé și Solgar”, declară Silvia Sticlea, Country Manager Nestlé România.


Citește și Nestlé își menține ritmul de creștere la nivel european


Fondată în 1947 în Lower Manhattan, New York, Solgar este un lider pe piața globală a suplimentelor alimentare. Produsele au fost distribuite în România din 2012 de către Isoplus, o companie fondată în 1986 în Grecia.

Nestlé Health Science este un lider în știința nutriției și o divizie gestionată la nivel global în cadrul Nestlé. Divizia are un portofoliu extins de nutriție activă bazată pe știință, nutriție medicală și soluții farmaceutice. Cu sediul central în Elveția, divizia  are peste 11.000 de angajați în întreaga lume și cu produse disponibile în peste 140 de țări.

Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume. Este prezentă în 189 de țări din întreaga lume, iar cei peste 300.000 de angajați sunt dedicați scopului Nestlé de a îmbunătăți calitatea vieții și de a contribui la un viitor mai sănătos. Nestlé oferă un portofoliu larg de produse și servicii pentru oameni și animale de companie, pentru tot parcursul vieții. Cele peste 2000 de brand-uri ale Nestlé includ nume emblematice precum NESCAFÉ, Nespresso, Maggi și Nesquik. Performanța companiei este susținută de strategia Nutrition, Health and Wellness. Sediul principal al Nestlé se află în Vevey, Elveția, unde compania a fost fondată în urmă cu mai bine de 150 de ani.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content