FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nestlé România are un nou director de vânzări

Nestlé România are un nou director de vânzări

Nestlé România l-a numit recent pe Gabriel Milea ca Sales Director, poziție ocupată până în luna februarie 2019 de către Laurențiu Dimitriu. În noul său rol, Gabriel Milea este reponsabil de conducerea echipei de vânzări și de atingerea obiectivelor planificate de dezvoltare a companiei Nestlé România.

Gabriel Milea lucrează de 22 de ani la Nestlé România, ocupând diverse poziții în departamentele Sales și Customer & Channel Sales Development, printre care Area Sales Manager, Key Account Manager sau National Sales Manager pentru divizia de Nutriție. În ultimii 6 ani a condus echipa Corporate CCSD a Nestlé România, departament care definește strategiile de dezvoltare și adaptare a portofoliului Nestlé pentru fiecare canal de distribuție, pentru toate categoriile în care Nestlé România activează.

Laurențiu Dimitriu, fostul Sales Director al companiei, a preluat conducerea subsidiarei Nestlé Croația ce coordonează mai multe piețe din regiunea Mării Adriatice (inclusiv Slovenia și Bosnia& Herzegovina). Anterior promovării sale în afara țării, el a acumulat o experiență de 18 ani în Nestlé România.

Nestlé este unul dintre cei mai mari jucători din piața alimentară românească, cu vânzări de circa 180 mil. euro în 2017 și un portofoliu ce acoperă mai multe categorii de produse: băuturi (Nescafé, Nesquik), dulciuri (Joe, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties), produse culinare (Maggi), hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition), Nestlé Professional -  divizia de soluții „out of home”, batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.) și hrană pentru animale (Purina).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content