FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nestlé intră în categoria de praline cu brandul After Eight

Nestlé intră în categoria de praline cu brandul After Eight

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, lansează pralinele de ciocolată After Eight într-o nouă cutie de colecție. Cutia the praline After Eight The Collection cuprinde cinci sortimente: ciocolată neagră cu mentă și fondant cu aromă de portocale, ciocolată neagră și mentă, Dark Peppermint Crisp, fondant de ciocolată neagră cu mentă și trufe de mentă cu lapte.

"Pralinele de ciocolată cu mentă After Eight aduc o perspectivă fresh momentelor împreună cu prietenii sau familia. Cu un gust neconvențional revigorează simțurile și inspiră celebrarea momentelor speciale de sărbători. Suntem încântați să putem aduce pe piață noua cutie de praline After Eight The Collection în acest an. Reacția consumatorilor la noul concept de produs After Eight a fost incredibilă, așa că suntem încrezători că va fi un mare succes pentru iubitorii de ciocolată cu mentă de pretutindeni”,  spune Andreea State, Group Brand Manager Nestlé Confectionery.

În România, aproape 50% dintre consumatorii români cu vârste între 14-74 de ani savurează praline cel puțin 1 dată pe an, iar 11% dintre ei săptămânal. Brandul After Eight a fost lansat în România în anul 2010 și în ultimii ani s-a observat o creștere a interesului consumatorilor români pentru acest tip de ciocolată cu mentă, care este apreciat de 39% dintre bărbați și 61% dintre femei, potrivit unui studiu Zenith Media.

Lansată în 1962 în Marea Britanie, After Eight este fabricată cu cacao durabilă certificată 100%, provenită din Planul Nestlé Cocoa în colaborare cu Rainforest Alliance. After Eight folosește ulei de mentă 100% natural și nu conține coloranți artificiali, arome și conservanți. After Eight este acum vândut în țări din întreaga lume și este deosebit de popular în Franța, Germania și Spania. After Eight este recunoscut ca fiind cel mai important brand de ciocolată cu mentă din Marea Britanie, cunoscut pentru gustul său rafinat și calitatea premium. Tabletele subțiri de ciocolată cu mentă delicioase sunt cunoscute pentru aducerea familiilor și prietenilor împreună în timpul ocaziilor cheie, cum ar fi de Crăciun.

Te-ar putea interesa și: Silvia Sticlea, Nestlé România: "Investițiile în extinderea portofoliului rămân o prioritate și în 2023"

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content