FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nestlé a alocat 10 milioane de franci elvențieni pentru eforturi echitabile de vaccinare

Nestlé a alocat 10 milioane de franci elvențieni pentru eforturi echitabile de vaccinare

Compania Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, susține vaccinarea echitabilă împotriva COVID-19, în special în țările cu venituri mici.

Nestlé a încheiat un nou parteneriat cu Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC) și Societățile Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, pentru a sprijini livrarea de vaccinuri către comunitățile defavorizate din întreaga lume.

„Dezvoltarea vaccinurilor împotriva COVID-19 a dat speranță lumii și susținem livrarea echitabilă pe scară largă a vaccinurilor în comunitățile în care operăm. Parteneriatul nostru cu Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semiluna Roșie contribuie la livrarea vaccinurilor celor care au cel mai mult nevoie de ele. În aceste vremuri dificile, putem demonstra cu adevărat modul în care afacerea poate acționa ca o forță a binelui și poate ajuta la accelerarea redresării", declară Mark Schneider, CEO Nestlé.

Parteneriatul include acțiuni la nivel global, precum și sprijin specific în țările și regiunile vulnerabile. O mare parte a activității se va concentra pe înființarea unităților de vaccinare, transportul vaccinurilor, campaniile de informare și promovarea vaccinării grupurilor cu risc ridicat.

Împreună cu alte parteneriate, Nestlé a alocat până în prezent 10 milioane de franci elvețieni pentru eforturi echitabile de vaccinare. Compania a anunțat recent o contribuție pentru a sprijini COVAX, pentru a extinde rapid livrarea internațională de vaccinuri către țările cu venituri mici. De asemenea, Nestlé lucrează direct cu autoritățile guvernamentale din unele țări pentru a oferi donații și sprijin pentru programele locale de vaccinare.

„Vom continua să ne angajăm în lupta împotriva pandemiei și a consecințelor acesteia, protejând oamenii, menținând aprovizionarea globală cu alimente și oferind o mână de ajutor în comunitățile noastre locale”, concluzionează reprezentanții companiei.

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, cu peste 2.000 de brand-uri în portofoliu, este prezentă în 189 de țări din întreaga lume și are peste 300.000 de angajați.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content