FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Natural Refrigerants 2023, cel mai important eveniment pentru specialiștii din industria frigorifică și aer condiționat

Natural Refrigerants 2023, cel mai important eveniment pentru specialiștii din industria frigorifică și aer condiționat

Natural Refrigerants 2023 avut loc în perioada 23-25 februarie, la București și a reunit peste 180 de reprezentanți din industria de refrigerare și aer condiționat din țară, dar și din Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Italia și Dubai. Evenimentul a fost unul remarcabil pentru industria de profil și unic în România. A grupat două zile de prezentări ale celor mai noi practici și sisteme de răcire și au putut fi văzute sisteme și utilaje de ultimă generație în zona expozițională.

Participanții au avut oportunitatea de a relaționa cu alte persoane din domeniu, de a cunoaște noi furnizori și de a pune bazele unor parteneriate viitoare, dar au putut adresa și întrebări speakerilor pentru a-și clarifica diverse situații întâlnite în activitatea curentă.

Zona expozițională a beneficiat de prezența a 28 de firme care au adus și expus cea mai nouă tehnologie din industria frigorifică și aer condiționat, din Italia, Spania, Germania, Finlanda, Lituania, Elveția, Danemarca, Belgia, Australia și România.

În cea de-a treia zi a evenimentului a avut loc un curs intensiv despre proiectarea, construcția și asamblarea corectă a sistemelor de refrigerare, cele mai comune inițiative de recuperare a căldurii utilizate pe sistemele de refrigerare industrială cu amoniac și cele mai frecvente erori și greșeli de refrigerare făcute la instalarea acestora. De asemenea, au fost prezentate tipuri de pompe de căldură industriale care sunt disponibile pe piață, dar și care sunt avantajele și dezavantajele acestora.

Participanții au avut ocazia să afle care sunt consecințele greșelilor și erorilor de refrigerare și impactul acestora asupra consumului de energie și capacității sistemelor de refrigerare. Au aflat informații despre soluțiile la problemele, adesea complexe și neașteptate, care s-au dovedit a fi prezente la proiectarea, instalarea, funcționarea și întreținerea pompelor de căldură industriale cu amoniac.
Cursul a fost susținut de Per Skærbæk Nielsen, specialist în refrigerare cu peste 30 de ani de experiență practică în domeniu și unul din cei mai cunoscuți specialiști în utilizarea agenților frigorifici naturali.

Următoarea ediție a Natural Refrigerants va avea loc în 2025. Organizatorii acestui eveniment sunt: AB Tehnic Profesional și AB Frigo Consult Tehnic.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content