FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mondelēz International donează produse Milka echipei Crucii Roșii Române

Mondelēz International donează produse Milka echipei Crucii Roșii Române

Compania Mondelēz International, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, donează 480 de mii de produse Milka către voluntarii organizației și comunitățile sprijinite de aceștia. Donația face parte dintr-un program la nivel global în urma crizei generate de Coronavirus. Compania donează 15 milioane de dolari atât în produse, cât și în bani.

“Dorim să mulțumim angajaților și voluntarilor Crucii Roșii Române pentru parteneriat și pentru promptitudine, în aceste momente dificile. Acum, mai mult ca niciodată, solidaritatea este cea mai importantă”, spune Alexandra Rîștariu, Director General Mondelez România.

Programul demarat  la nivel mondial prevede susținerea partenerilor din comunități care promovează stabilitatea alimentară în perioade critice și fac eforturi deosebite pentru a ajuta în situații de urgență, în întreaga lume, ca urmare a crizei Covid-19.

Compania Mondelēz International este prezentă în 150 de țări din întreaga lume cu branduri precum Oreo, belVita, LU, Cadbury Dairy Milk, Milka ori Toblerone.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content