FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mihai Neagu preia conducerea Dobrogea Grup

Mihai Neagu preia conducerea Dobrogea Grup

Mihai Neagu, cel care a ocupat timp de patru ani poziția de Director General al producătorului de snackuri Mogyi România, preia începând cu data de 1 noiembrie conducerea Dobrogea Grup, unul dintre principalii jucători pe piața de panificație.

La doar 45 de ani, Mihai Neagu se numără printre managerii de cursă lungă din industria bunurilor de larg consum, având la activ o experiență de peste 25 de ani. Înainte de a se alătura echipei Mogyi România în 2017, Mihai a ocupat poziții de conducere în companii precum Kandia Dulce, Covalact, Aquila&Seca Group sau European Drinks.

Jucător de echipă și orientat către dialog, managerul a pus întodeauna oamenii în fruntea listei de priorități pentru că, din punctul său de vedere, în condițiile actuale ale pieței, capabilitățile angajaților sunt cheia către succes.

Dobrogea Grup este unul dintre cei mai mari producători de mărărit și panificație pe plan local. Potrivit celor mai recente date financiare, compania a raportat în 2020 o cifră de afaceri de 177 de milioane de lei, în creștere cu 4% față de anul precedent și a raportat un profit de 2,35 de milioane de lei, marcând un plus de 69% prin comparație cu anul 2019.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content