FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mihaela Hoffman, numită Business Director în categoria Coffee & Premium Spirits din cadrul Coca-Cola HBC România

Mihaela Hoffman, numită Business Director în categoria Coffee & Premium Spirits din cadrul Coca-Cola HBC România

Începând cu acest an, Mihaela Hoffman a preluat poziția de Business Director în categoria Coffee & Premium Spirits din cadrul Coca-Cola HBC România, liderului industriei locale de băuturi. Din noul rol, ea va coordona consolidarea portofoliului de cafea și băuturi alcoolice premium. Rolul Mihaelei este unul strategic, contribuind semnificativ la consolidarea poziției Coca-Cola HBC drept partenerul de băuturi 24/7 al clienților săi, cu un portofoliu complex, care acoperă ocaziile de consum care apar pe parcursul unei zile.

„Rolul de Coffee & Premium Spirits Business Director este unul nou nu doar pentru mine, ci și pentru companie. Este un rol strategic, creat ca răspuns la nevoile și oportunitățile pieței locale, dar și datorită pasiunii și inițiativelor interne. Există mult spațiu pentru creștere pe cele două categorii de băuturi. Deja lucrăm, alături de clienții noștri, la proiecte prin care să creăm experiențe memorabile pentru consumatori. Sunt mândră să preiau această poziție și mă bucur să lucrez în continuare alături de echipe profesioniste și inovatoare”, explică Mihaela Hoffman.

Rolul Mihaelei se concentrează pe cele două categorii aflate în continuă ascensiune: cafea și băuturi alcoolice premium. Fiind două categorii pe care compania mizează în următorii ani, Mihaela va coordona toate activitățile și departamentele dedicate celor două categorii. În noul rol, va raporta direct Directorului General al companiei.

Cu o experiență de aproape 18 ani în domeniul marketingului, anterior acestui rol, Mihaela Hoffman a condus departamentul de marketing al Coca-Cola HBC România, în perioada 2016 – 2021, din poziția de Marketing Manager. S-a alăturat companiei în 2011 și a ocupat, pe parcursul anilor, pozițiile de Consumer Activation Manager, Marketing Manager Beverages și Trade Marketing Manager. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

„Sunt încrezător că experiența solidă de business și abilitățile de leadership ale Mihaelei ne vor ajuta să accelerăm dezvoltarea businessului Coffee & Premium Spirits pe piața locală. Suntem deja prezenți pe aceste segmente de câțiva ani, avem capabilitățile și instrumentele necesare pentru  a răspunde cât mai bine oportunităților oferite de aceste categorii.  Alături de echipa sa, Mihaela va construi strategii prin care să creștem aceste categorii și să răspunem nevoilor consumatorilor noștri”, declară Jovan Radosavljevic, General Manager, Coca-Cola HBC România. 

Pe segmentul de cafea, compania comercializează, din iunie 2020, Costa Coffee, urmând, în viitorul apropiat, o extindere a portofoliului pe acest segment. Brandurile din portofoliul Coca-Cola HBC România în categoria Premium Spirits includ: The Macallan, Highland Park, Naked Malt, The Famous Grouse, Brugal, SKYY Vodka, Bulldog  Gin, Bickens, Wild Turkey, Espolon.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având în 2019 vânzări de peste 2,2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări, deservind peste 600 milioane de oameni.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content