FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro susține afacerile independente

Metro susține afacerile independente

Pentru al cincilea an consecutiv, Metro aduce în lumina reflectoarelor afacerile independente și sărbătorește antreprenorii din întreaga lume în cadrul unui eveniment cu tradiție – Ziua Afacerii Tale. Pe 13 octombrie, Metro încurajează oamenii să susțină activ afacerile preferate, alegând produsele și serviciile favorite prin achiziționarea acestora. Fiecare antreprenor își poate înscrie afacerea și serviciile pe care le oferă pe platforma www.ziuaafaceriitale.ro și va avea vizibilitate în mediul online prin afișarea lui în Google maps, un lucru crucial pentru afacerile independente în aceste vremuri dificile.

Anul acesta, pe fondul contextului socio-economic impus de pandemia de coronavirus, afacerile independente au fost cele mai afectate. Indiferent că este vorba de un serviciu de livrare de calitate înființat de la zero, de aprovizionarea persoanelor cu necesarul zilnic în timpul perioadei de izolare sau de oferirea de soluții creative pentru diferite servicii pentru a depăși situația de criză, afacerile independente și-au dovedit importanța în viața de zi cu zi în comunitatea locală, dar și la nivelul întregii societăți.

Pentru a marca Ziua Afacerii Tale, Metro organizează evenimente și activări în București, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara și Iași, promoții și concursuri pentru clienți în parteneriat cu mai mulți furnizori, printre care Albalact, Hochland, Perutnina, Jacobs, Heineken, PPD, Pernod, Coca-Cola, Diversey, P&G, Unilever Food Solution, dar și workshop-uri dedicate industriei HoReCa, implementate și comunicate prin intermediul mai multor canale media și social media.

„Misiunea asumată de Metro este aceea de a deveni partenerul de încredere al antreprenorilor curajoși, care nu cedează în fața provocărilor apărute pe parcurs. Anul acesta, contextul dificil creat de pandemia de coronavirus a arătat cât de importante sunt afacerile independente în societate. Prin creativitate, dar mai ales responsabilitate, antreprenorii afacerilor mici și mijlocii au fost alături de comunitate și au oferit sprijin clienților, într-o perioadă în care a fost cea mai mare nevoie de ele. Este momentul să fim solidari, tocmai de aceea, încurajăm oamenii să intre în platforma dedicată Zilei Afacerii Tale și să susțină antreprenorii locali. Afacerile independente merită mai mult decât admirația noastră, merită tot suportul nostru pentru a depăși această perioadă de cumpănă”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro Cash & Carry România.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content