FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro România vizează extinderea portofoliului de produse locale cu 15% în 2021

Metro România vizează extinderea portofoliului de produse locale cu 15% în 2021

Metro Cash & Carry România vizează extinderea portofoliului de produse locale cu 15% în 2021, în contextul creșterii accentuate a apetitului consumatorilor pentru „made in Romania“. Mai mult, anul acesta, retailerul are ca obiectiv creșterea sortimentației de produse incluse în programul „Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată”, de la 8.000 la 10.000.

Programul ,,Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată” a fost lansat de către Metro România în 2016. Programul oferă multiple beneficii clienților, optimizate cu recurență, de la varietatea sortimentației, stabilitatea prețurilor, până la profitabilitatea generată de achizițiile la prețuri bune.

Metro România a organizat astăzi, pentru prima dată în mediul virtual, Conferința Anuală a Furnizorilor, care a reunit peste 150 de furnizori-parteneri. ,,Punem astăzi bazele unui viitor comun, alături de furnizorii și partenerii noștri, pentru ca împreună să stabilim noi direcții de dezvoltare, într-un mod cât mai transparent și având în centrul activităților noastre comune clientul profesionist. Și cred că cel mai important, astfel de întâlniri creează contextul potrivit pentru schimburi de idei, pentru inovație, pentru a găsi cele mai bune alternative care să susțină, în noul normal, businessurile independente”, a declarat Irinel Popescu, Director Retail, Metro Cash & Carry România.

În cadrul conferinței au fost abordate subiecte legate de planurile strategice de dezvoltare ale Metro România și obiectivele pentru anul acesta, de la extinderea portofoliului de produse, accelerarea procesului de transformare digitală, la extinderea francizei LaDoiPași. Totodată, conferința a reprezentat o oportunitate de identificare a unor soluții viabile, adaptate dinamicii pieței și nevoilor actuale, în sprijinul revânzătorilor și jucătorilor din HoReCa.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content