FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro inaugurează 22 de noi magazine LaDoiPași

Metro inaugurează 22 de noi magazine LaDoiPași

Metro anunță deschiderea a 22 de magazine noi LaDoiPași în toată țara, rețeaua poziționându-se ca fiind cel mai mare lanț de magazine independente din România.

Inaugurarea celor 22 de locații noi LaDoiPași a avut loc cu ocazia inițiativei globale Ziua Afacerii Tale, sărbătorită de Metro pentru al șaselea an consecutiv. Anul acesta, campania își propune să evidențieze mai mult ca oricând importanța afacerilor independente pentru publicul larg.

Rețeaua de francize LaDoiPași, dezvoltată de Metro Cash&Carry România, a continuat să se extindă într-un ritm alert de la începutul anului, ajungând să numere 1.630 de magazine în toată țara. În plus, LaDoiPași reconfirmă obiectivul setat pentru anul 2023, de a număra 2.000 de magazine de proximitate sub umbrela francizei dezvoltate de Metro Cash&Carry România.

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către Metro Cash&Carry România, lider pe piața magazinelor de proximitate în regim de franciză, cu un număr total de peste 1.630 de magazine la nivel național, în prezent.

Metro Cash & Carry România operează în România din 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. În prezent, retailerul deține 30 de magazine la nivel național.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content