FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Meggle trece la distribuția directă în IKA

Meggle trece la distribuția directă în IKA

După un parteneriat de 13 ani cu Whiteland, producătorul de lactate Meggle trece la distribuția directă în marile lanțuri de magazine prezente pe piața locală. În ceea ce privește canalul independent de retail, compania a început colaborarea cu Nordic Food, un distribuitor de top din România, cu o experiență de aproape 30 de ani pe piață. Nordic Food are o rețea de distribuție la nivel național formată din echipe dedicate fiecărui canal.

”Canalul modern trade reprezintă aproximativ 70% din businessul nostru, astfel că am considerat că este un pas bun să abordăm piața diferit. În ceea ce privește celelalte canale de vânzare, respectiv HoReCa și retailul independent, considerăm că Nordic este partenerul potrivit pentru o dezvoltare durabilă. HoReCa este un canal pe care vrem să-l dezvoltăm, iar în TT vom avea în continuare o acoperire națională, colaborând cu peste 2.500 de clienți”, a explicat Mihai Meltei, Directorul General Meggle România.
 
Meggle și-a deschis biroul de vânzări pe plan local în 2006, produsele fiind însă disponibile pe piața din România încă din 1996. Compania are în portofoliu branduri precum Creme Patisserie, Alpinesse, Premiumbutter, Creme Cuisine etc. Pentru anul acesta Meggle și-a propus menținerea businessului la același nivel cu 2019. Potrivit ultimelor date financiare raportate, compania a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri netă de 34,8 milioane de lei și un profit de 3,47 milioane de lei. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content