FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image se listează pe Glovo și extinde serviciul de livrare rapidă a cumpărăturilor

Mega Image se listează pe Glovo și extinde serviciul de livrare rapidă a cumpărăturilor

Mega Image anunță parteneriatul cu Glovo pentru extinderea serviciului de livrare rapidă a cumpărăturilor online, care completează platforma proprie Mega-image.ro și aplicația mobilă Mega Image. Peste 4.000 de produse alimentare și non-alimentare din supermarketul online Mega Image se regăsesc pe platforma Glovo. Clienții pot comanda produselele direct din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, iar produsele se vor livra în mai puțin de o oră la adresa indicată.

Mega Image a investit masiv în zona de e-commerce în ultimii ani, deținând o platformă proprie online cu o integrare completă a serviciilor, ce cuprinde atât depozit dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, cât și platforma online mega-image.ro sau aplicația de mobil Mega Image unde clienții au la dispoziție servicii de livrare rapidă a produselor și servicii de livrare programată începând cu a doua zi. Prin dezvoltarea parteneriatului cu Glovo, Mega Image livrează clienților cumpărături în mai puțin de o oră din peste 83 de magazine Mega Image situate în 9 orașe din țară – București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Timișoara, Oradea și Ploiești.

“Avem un angajament ferm de a le oferi clienților noștri o experiență completă la cumpărături, iar în ultimul an am accelerat investițiile în zona de digitech. Suntem singurul lanț de supermarketuri cu o platformă proprie online și o integrare completă a serviciilor de livrare la domiciliu, iar parteneriatul strategic cu Glovo ne consolidează poziția pe piață pe acest segment. În aplicația Glovo, clienții vor avea disponibile peste 4.000 de produse alimentare și nealimentare de la Mega Image, de calitate și la prețuri bune, așa cum este întreaga sortimentație din magazine. În lunile următoare, vom continua să aducem noutăți pe piață care fac parte din programul nostru de îmbunătățire continuă a experienței la cumpărături pentru clienții noștri,” spune Lucian Vilău, VP Digital & technology Mega Image.

Citește și: Mircea Moga, CEO Mega Image: „Vom continua să investim în extinderea rețelei”

“Odată cu dezvoltarea parteneriatului cu Mega Image, Glovo devine platforma cu cea mai bogată gamă de opțiuni pentru utilizatorii săi. Misiunea noastră este de a oferi acces la orice în orașele în care activăm, fie că vorbim despre restaurante sau retaileri, prin urmare, parteneriatul cu Mega Image a fost un pas natural pentru a consolida angajamentul nostru. Astfel, clienții platformei Glovo din nouă orașe din țară se pot bucura de peste 4.000 de produse livrate rapid, în mai puțin de o oră. Pe viitor, avem ca obiectiv să dezvoltăm parteneriatul cu Mega Image prin optimizarea operațiunilor, acoperirea la nivel de oraș și diversificarea sortimentației disponibile în platforma noastră,” a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România.

Într-un interviu acordat Progresiv în noiembrie 2022, GM-ul Glovo de la momentul respectiv, Iustinian Belghir, spunea de operator că este în discuții avansate cu Lidl și Mega Image în vederea colaborării. „ E clar că asta e direcția în momentul în care vrei să ai un content diversificat. Ne dorim să lucrăm cu Lidl și am început discuțiile. Mai mult, în lista de discuții deschise se înscrie și Mega Image. Este doar o chestiune de timp. Așa cum în HoReCa la nivel de lanțuri internaționale de restaurante nu este niciunul care să nu fie prezent pe Glovo și pe zona de retail vom avea parteneriate cu toți marii jucători din retail. Mi-aș dori să lansăm parteneriatul cu unul dintre cei doi – Lidl și Mega Image – până la finalul anului viitor". 

De altfel, după cinci ani de activitate divizia de quick-commerce a ajuns să reprezinte 30% din total business, după cum a povestit Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România, într-un interviu din luna iunie a acestui an. De altfel, ambiția Glovo România este ca zona de quick-commerce să ajungă să reprezinte 50% din business în următorii ani.

De asemenea, pentru serviciul de livrare programată de pe mega-image.ro, începând cu a doua zi, clienții Mega Image au la dispoziție toată gama de produse Mega Image, inclusiv mărcile proprii Mega, Nature’s Promise, Gusturi românești, livrate acasă în condiții de siguranță alimentară, acoperirea fiind națională.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 960 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content