FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image lansează prima campanie integrată dedicată ofertelor și promoțiilor

Mega Image lansează prima campanie integrată dedicată ofertelor și promoțiilor

Mega Image lansează o nouă campanie de comunicare integrată, Mega Regatul ofertelor, care aduce în prim plan ofertele și promoțiile. Personajul central al campaniei va fi leul Mega Image, care prinde viață prin animații 3D, interacționează și intră în dialog cu clienții și va fi în centrul comunicării pentru toată zona de oferte și promoții.

“Provocarea campaniei a fost în primul rând să ieșim din comunicarea funcțională pe care o are de multe ori zona de oferte de preț în retail. Ne cunoaștem foarte bine clienții Mega și vrem să le oferim ceva mai mult decât un preț bun pentru produse de calitate. Mega Regatul ofertelor este un univers nou de brand, construit pe valorile noastre, un mix nou în comunicare, cu emoție, umor și bucurie, în care credem că se vor regăsi și clienții noștri. Ne bucură că am început povestea alături de Mihai Bendeac; este un actor excepțional care și-a însușit și a jucat rolul excelent, reușind să introducă leul Mega printr-un scenariu nu doar comic, cât și autentic”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare, e-commerce și sustenabilitate Mega Image.

Spotul campaniei îl are în rol principal pe actorul Mihai Bendeac, care introduce leul Mega într-un scenariu plin de umor, care va continua printr-o serie de episoade video în mediul online. În același timp, leul Mega va fi vizibil în materiale de comunicare în toate magazinele Mega Image și Shop&Go și va marca ofertele de preț și promoțiile, fiind un reper pentru clienți pentru cel mai bun raport preț-calitate.
Mega Regatul Ofertelor este o campanie de comunicare integrată, care include TV, radio, OOH, online, PR și Social Media.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 903 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Oradea, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content