FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image închiriază primul depozit destinat comerțului online

Mega Image închiriază primul depozit destinat comerțului online

Globalworth și Global Vision au închiriat către Mega Image un depozit cu o suprafață de 4.500 metri pătrați, cu zone de temperatură controlată și spații de birouri, în Chitila Logistics Hub, proiectul logistic dezvoltat în nord-vestul Capitalei.

“Expansiunea comerțului online nu este o noutate la nivel local și global, însă începând cu luna martie a anului trecut, a fost puternic accelerată. Comercializările offline au încă un viitor incert, în timp ce eCommerce-ul continuă să crească. În acest context, ne bucurăm să le urăm bun venit echipelor Mega Image în Chitila Logistics Hub, unde își vor desfășura activitățile eCommerce.”, a declarat Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital în cadrul Globalworth.

Prima unitate de depozitare din Chitila Logistics Hub, cu o suprafață de 23.100 de metri pătrați, a fost livrată în vara lui 2020.

“Suntem onorați că Mega Image, un brand atât de puternic, ne-a ales pentru primul depozit din România, destinat comerțului online, într-un context global care a accelerat acest trend al vânzărilor online. Pe lângă spațiile de depozitare, am asigurat construirea și amenajarea spațiilor frigorifice. Sunt anumite zone cu temperaturi de minus 25 de grade, în cadrul spațiului pregătit pentru chiriașul nostru. Continuăm parteneriatul de dezvoltare logistică și industrială cu Globalworth și pentru proiectul Constanța Business Park, din proximitatea portului Constanța”, a adăugat Șerban Juverdeanu, Head of Development al Global Vision.

Chitila Logistics Hub beneficiază de o amplasare strategică, având o conectivitate excelentă din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei și a autostrăzii A1. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului. Chitila Logistics Hub este dezvoltat pe un teren de 13,7 hectare, iar investițiile pentru întregul proiect sunt estimate la 35,4 milioane de euro.

“Ultimele luni ne-au demonstrat că trebuie să ne adaptăm rapid și să găsim soluții concrete pentru cumpărăturile online, cu livrări acasă într-un timp foarte scurt și în siguranță. Cererea pentru cumpărăturile online a crescut semnificativ în această perioadă și am alocat investiții suplimentare pentru a accelera dezvoltarea noastră pe partea de eCommerce. Venim mai aproape de clienții noștri prin eficientizarea proceselor operaționale ce a condus spre creșterea volumului comenzilor susținute de un nou depozit modern, situat în apropierea Bucureștiului. Colaborarea cu echipa Global Vision a fost una de bun augur, am reușit să ducem la bună îndeplinire atât acomodarea stocurilor noastre în timpul agreat, cât și amenajările aferente”, spune Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, eCommerce, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Dezvoltarea întregului parc logistic, a cărui suprafață totală se va ridica la 77.000 mp, se va derula până la finalul anului 2021 și va cuprinde mai multe etape de execuție. Proiectul Chitila Logistics Hub este dezvoltat de Globalworth în asociere cu Global Vision.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content