FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide în T2 primele magazine din Timișoara

Mega Image deschide în T2 primele magazine din Timișoara

După ce anul trecut Mega Image a inaugurat primele magazine din Cluj-Napoca, retailerul mai pune un oraș pe harta expansiunii. Astfel, în trimestrul al doilea, Mega Image va deschide primele magazine din Timișoara, a anunțat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image pe scena Conferinței Progresiv.

”Lucrăm deja la magazine. În foarte scurt timp, undeva în Q2 2018 vom deschide primele magazine din Timișoara și urmează apoi și alte orașe importante din țară. Timișoara este un oraș care ne provoacă, am început să lucrăm acum un an și puțin și trebuie să spun că timișorenii sunt extrem de diferiți. Ne-a luat 20 de ani să putem ajunge în Timișoara și să fim exact așa cum timișorenii se așteaptă să fim”, a declarat Adrian Nicolaescu.

Mega Image opera la finalul anului trecut 595 de magazine, dintre care 510 în Capitală și 85 de unități comerciale în restul țării. În prezent, retailerul deține pe piața din Cluj 9 magazine (4 Mega Image și 5 Shop&Go) și o cotă de piață de 4,7%, potrivit datelor furnizate de companie.

În 2016, Mega Image a înregistrat o cifră de afaceri de 3,32 miliarde de lei, în creștere cu 21,32% față de anul precedent. Pentru 2017, retailerul estimează o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content