FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide primul magazin în Sibiu

Mega Image deschide primul magazin în Sibiu

Mega Image anunță deschiderea primului magazin din Sibiu, o zonă aflată pe harta expansiunii retailerului ca centru urban puternic. Primul magazin în format Mega Image se află în comuna Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca nr. 35, și are o suprafață totală de 1.300 de metri pătrați.

„Ne continuăm angajamentul de a fi aproape de comunități și de a le oferi tot ce au nevoie la cumpărături într-un teritoriu familiar lor, aproape de casă. Intrăm astfel pe piața din Sibiu și ne continuăm strategia de dezvoltare într-un moment în care este important să mergem mai departe, să investim în comunitățile locale. Ne vom extinde în ritm accelerat pe piața din Sibiu, cel de-al doilea magazin este deja în curs de construcție,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Retailerul anunță că magazinul din Sibiu va avea o sortimentație unică și axată pe producția locală. Drept urmare, unul dintre parteneriatele semnate de companie pentru noua locație este cu Bătrânu’ Sas, carmangerie care oferă produse create tradițional după rețete proprii.

Noul magazin include și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care oferă clienților produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice și bio.

Locația dispune de casele de marcat SelfScan care oferă clienților posibilitatea de a scana în mod individual cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 795 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional care operează în prezent pe trei continente.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content