FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide al patrulea Concept Store

Mega Image deschide al patrulea Concept Store

Mega Image va deschide al patrulea magazin Concept Store al retailerului şi al treilea din Capitală în prima parte a acestui an, au declarat reprezentanţii companiei pentru revista Progresiv.

Unitatea comercială va fi situată în nordul Bucureştiului şi va funcţiona într-o clădire construită de către Mega Image de la zero, la fel ca în cazul celorlalte două magazine  Concept Store din Bucureşti, din Piaţa Gemeni şi Piaţa Sudului.

Supermarketurile Mega Image Concept Store din Bucureşti beneficiază de un spaţiu de vânzare mai generos decât majoritatea unităţilor reţelei, raioanele de produse proaspete fiind mai bine evidenţiate, iar sortimentaţia include game produse premium care nu se regăsesc în toate unităţile reţelei.

De asemenea, retailerul a încheiat mai multe parteneriate cu colaboratori specializaţi, precum Fru Fru (paste, salate), La Strada (îngheţată), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutărie franţuzească), Ana Pan (prăjituri), care au deschis unităţi de tip shop-in-shop în incinta magazinelor Concept Store. Mix-ul de colaboratori variază însă de la o locaţie la alta.

Noul magazin va beneficia şi de un corner store Wine Gallery, primul de acest fel fiind inaugurat în decembrie 2014, în incinta supermarketului Mega Image din centrul comercial Bucureşti Mall din Vitan.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image are cea mai extinsă de magazine din România, terminând anul 2014 cu 410 unităţi comerciale.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content