FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image deschide al doilea magazin la Oradea

Mega Image deschide al doilea magazin la Oradea

Mega Image se extinde pe piața din Bihor și deschide cel de-al doilea magazin din Oradea, la trei luni de la inaugurarea primei locații din acest oraș.

Noul supermarket se află în Piața Ioșia, pe strada Alexandru Cazaban nr. 69, și are o suprafață totală de peste 1.100 de metri pătrați.

„Deși este un an cu mult mai multe provocări, cu un context diferit care ne face să fim mult mai agili și responsabili, ne-am adaptat și continuăm planul de expansiune în teritorii noi din țară. Noul magazin Mega Image Piața Ioșia este amplasat într-o zonă foarte cunoscută și de tradiție a orașului. Piața din Oradea este importantă pentru noi și pregătim deja cel de-al treilea magazin care va fi deschis în acest an”, susține Mircea Moga, CEO Mega Image.

Retailerul anunță că în a doua locație din Oradea, sortimentația este similară cu cea din prima unitate comercială deschisă în oraș. Mai exact, pe lângă alimente, produse pentru casă și de îngrijire, produse românești și internaționale de renume, sunt disponibile și produsele marcă proprie Delhaize, Gusturi Românești, Mega Apetit, Bun de tot și 365 Essential.

Specific pentru Oradea, Mega Image continuă parteneriatele cu producătorii locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), preparate din carne (Szekely Falat, Andromi), bere (CsikiSor). Și acest magazin are o zonă concept Equilibrium Health & Wellness.

Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize Group, a raportat în 2019 un profit net de 272,6 milioane de lei, în creștere cu aproximativ 10% față de 2018. Pe piața locală, retailerul are o rețea de aproape 800 de magazine deschise în cele mai mari orașe ale țării, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content