FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine

Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine

După 25 de inaugurări de magazine în ultimele luni, în București și marile orașe, rețeaua Mega Image a ajuns la 818 unități comerciale. 

Ultima locație din rețeaua Mega Image a fost deschisă pe 1 octombrie în Sibiu, fiind cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbar 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie. Până la finalul anului, alte două magazine vor fi deschise în această zonă.

În perioada iunie – septembrie, retailerul a deschis 25 de magazine, 11 dintre ele fiind pe formatul Mega Image și 14 Shop&Go.

De asemenea, din totatul inaugurărilor, patru au vizat piața bucureșteană (trei magazine Shop&Go și unul Mega Image), două au fost în Brașov, ambele Shop&Go, un magazin Mega Image în Bihor, două magazine Mega Image în Constanța, șapte locații în Cluj (două Mega Image și cinci Shop&Go), alte două unități Shop&Go în Iași, două în Ilfov (unul Shop&Go și unul Mega Image), două magazine Mega Image în Timiș, un magazin Mega Image în Sibiu și unul în Giurgiu și, nu în ultimul rând, un magazin Shop&Go în Prahova.

Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize Group, a raportat în 2019 un profit net de 272,6 milioane de lei, în creștere cu aproximativ 10% față de 2018.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content