FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image bifează prima sa deschidere din 2015

Mega Image bifează prima sa deschidere din 2015

Mega Image a inaugurat vineri, 30 ianuarie, un magazin Shop&Go,  aceasta fiind prima deschidere a retailerului din acest an. Noua unitate Shop&Go este situată pe Bd. Ion Mihalache nr. 323 A, parter, sector 1, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 74 mp.

”Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 411 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile”, se arată într-un comunicat al companiei.

Mega Image operează o reţea care cuprinde în prezent 411 de magazine, majoritatea amplasate în Bucureşti, sub brandurile Mega Image (200), Shop&Go (209) şi AB Cool Food (1), Mega Drive (1). În anul 2013, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 530 de milioane de euro. Reţeaua Mega Image este deţinută de grupul belgian Delhaize Group. Vânzările Delhaize în Europa de Sud-Est au avansat în anul 2014, înregistrând o creștere de 4,3%, la 3,1 miliarde de euro (rate de schimb identice).
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content