FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image anunță măriri de salariu și beneficii speciale pentru perioada COVID-19

Mega Image anunță măriri de salariu și beneficii speciale pentru perioada COVID-19

Mega Image oferă angajaților un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrată în perioada 9 - 31 martie. Măsura se aplică atât personalului din magazine, cât și celui din depozite. De asemenea, orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente.

Totodată, retailerul declară că va respecta planul anual de măriri salariale deja agreat. 

„Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă pe care o putem traversa doar împreună, cu solidaritate și empatie pentru cei din jur. Colegii noștri din magazine depun zilnic eforturi pentru ca fiecare client să își facă cumpărăturile într-un mod sigur, având în vedere condițiile actuale. Toate eforturile colegilor, responsabilitatea și dedicarea, cât și faptul că se află în prima linie de expunere la virusul COVID-19 merită recunoscute de noi toți și sper ca aceste măsuri să răsplătească angajamentul fiecăruia dintre ei, pentru care țin să le mulțumesc”, declară Mircea Moga, CEO Mega Image.

Potrivit companiei, acțiunile de recompensare se aplică specific pe categorii de angajați, de la sediul central, din depozite și din magazinele Mega Image, ceea ce înseamnă că peste 12 mii de salariați vor beneficia de aceste măsuri.

Legat de măsurile de siguranță, Mega Image le-a implementat deja atât în magazine, în depozite, cât și la sediul central. Toate magazinele au în prezent măsuri suplimentare de siguranță, de la dezinfectare și igienizare, montarea de panouri transparente la casele de marcat, precum și echipament de protecție pentru toți angajații din prima linie.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content