Acasă > Știri > MCA Comercial deschide al zecelea magazin cu o investiție de jumătate de mil. lei

MCA Comercial deschide al zecelea magazin cu o investiție de jumătate de mil. lei

MCA Comercial, unul dintre principalii jucători pe piața de retail din Râmnicu Sărat, a inaugurat recent cel de-al zecelea magazin al rețelei. Noua unitate comercială a fost deschisă în localitatea Râmnicelul, la doar patru kilometri de orașul Râmnicu Sărat și valoarea investiției s-a ridicat la 550.000 de lei.

În ceea ce privește decizia de a investi într-un magazin în mediul rural, localitatea Râmnicelu are 3.500 de locuitori, puterea de cumpărare fiind susținută atât prin producție, cât și prin veniturilor locuitorilor care munesc în străinătate. ”La acest factor s-a adăugat și faptul că la capitolul concurență vorbim despre competitori din categoria comerțului tradițional. Noi am reușit să venim cu un format care se diferențiază în piață, în primul rând prin numărul de SKU-uri care vine să polarizeze nevoile consumatorilor din localitate”, a declarat Alexandru Enescu, Director Divizia de Retail MCA Comercial.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 110 metri pătrați și un spațiu de depozitare de 90 de metri pătrați și pune la dispoziția clienților o sortimentație de  aproximativ 3.000 de SKU-uri, 85% din gama totală fiind produse alimentare.

Businessul MCA Comercial a fost înființat în anul 2000 de către Aurelian Cruceru impreună cu soția sa, Maria Cruceru. În cei 17 ani, afacerea s-a dezvoltat pe mai multe direcții, astfel că a fost nevoie necesară structurarea pe trei divizii: retail, distribuție și importuri. Pe viitor, prioritatea este finalizarea unui depozit logistic de 2.500 de metri pătrați, dar și extinderea rețelei, în prezent retailerul fiind în negocieri pentru achiziția a noi spații comerciale.

Anul trecut, MCA Comercial a raportat o cifră de afaceri de circa 37 de milioane de lei, în creștere cu 15% față de anul precendent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content