FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Marian Bălan, noul CEO al IPP, liderul pieței de retail marketing

Marian Bălan, noul CEO al IPP, liderul pieței de retail marketing

Începând din luna martie 2022, Marian Bălan preia funcția de CEO al Instore Power Provider (IPP), liderul pieței locale de retail marketing. Marian Bălan (42 ani) vine cu o experiență diversă și valoroasă în industria bunurilor de larg consum, activând în ultimii 20 de ani în companii precum Coca Cola, Danone, MARS, Secom și ETI.

“Mă bucur să mă alătur unei companii pe care o știu și o admir de mult timp. Ambiția noastră este să devenim lider regional al pieței de retail marketing, un angajator preferat și un partener de încredere pentru clienți”, a declarat Marian Bălan, CEO Instore Power Provider (IPP).
“Odată cu venirea lui Marian Bălan, IPP intră într-o nouă etapă a maturizării sale ca organizație, prin separarea managementului de acționariat. În plus, datorită experienței, profesionalismului și calităților remarcabile de lider ale lui Marian, agenția își va accelera evoluția”, a declarat Ionuț Valeriu Corniciuc, fondator IPP.

Ionuț Valeriu Corniciuc a fondat și a condus IPP timp de 15 ani. Compania este în prezent liderul pieței locale de retail marketing cu o cifră de afaceri de 25,4 milioane EUR în 2020, are peste 2.300 de angajați și este prezentă în România, Bulgaria și Republica Moldova. Fondatorul va continua să fie implicat în strategia companiei din postura de Președinte al Consiliului Consultativ, un organism nou înființat, menit să asiste echipa de management în procesele de dezvoltare și de extindere regională.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content