Rohlik îl numește pe Tomáš Chadzivasilis la conducerea Sezamo.ro

Rohlik Group l-a numit pe Tomáš Chadzivasilis Chief Executive Officer al Sezamo.ro, noul serviciu de livrare online a produselor alimentare ce urmează să fie disponibil în București în prima jumătate a anului 2022.  Rohlik îl numește pe Tomáš Chadzivasilis la conducerea Sezamo.ro

Tomáš Chadzivasilis are pregătire în tehnologie și servicii în Cehia și România. Executivul are peste douăzeci de ani de experiență în management, preponderent la nivel de CEO. Cariera lui Chadzivasilis poate fi rezumată ca fiind cea a unui lider transformațional și a unui manager adaptat schimbării. Fie că este vorba de conducerea unui mare furnizor de servicii de telecomunicații achiziționat de T-Mobile cu sediul în Praga, administrarea altei companii de telecomunicații până la momentul retragerii, sau experiența vastă în România, inclusiv responsabilitatea implementării a diverse servicii în cadrul Romtelecom (Telekom România) și mai apoi ca CEO al NextGen Communications, experiența sa este exact ceea ce o companie tech precum Sezamo necesită: abilitatea de a livra un serviciu uimitor către sute de mii și, în cele din urmă, milioane de consumatori.

„Sezamo va deveni principalul jucător din piața serviciilor de livrare de alimente din România. Faptul că ne aflăm deja într-o creștere rapidă în multe țări confirmă că modelul de business al grupului Rohlik este exact ceea ce clienții au nevoie și apreciază și abia aștept să îl adaptez pieței din România. După ce, la rândul meu, am fost client Rohlik în Republica Cehă încă din prima zi, sunt încântat să mă alătur grupului și sunt entuziasmat să ofer aceeași experiență grozavă clienților noștri din România. Serviciul nostru bazat pe misiunea ”Mănâncă bine, trăiește bine!” le va permite consumatorilor noștri să aibă vieți mai fericite și mai sănătoase, prin livrarea de mâncare bună și experiența excelentă a clientului”, spune Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer în România.

Tomáš Chadzivasilis vine cu o abordare de „a face lucrurile să se întâmple”, întotdeauna provocând status quo-ul pentru a oferi cel mai bun serviciu consumatorilor. Rolul său a fost să transforme businessuri, orientându-le mai mult către client. Setul său de abilități foarte divers este optim pentru o nouă companie de vânzare online precum Sezamo, deoarece poate livra rezultate și poate conduce activitățile în orice fază în care s-ar putea găsi compania, de la căutarea de idei, lansare și până la creșterea valorii acesteia.

„Experiența variată, dar complementară a lui Tomáš întrunește perfect nevoile Rohlik Group și Sezamo pentru România. Pasiunea sa pentru construirea și dezvoltarea companiilor, echipelor și produselor de la zero, experiența sa largă în alimentație și retail, precum și abordarea creativă și echipa de management puternică care îl sprijină sunt factorii cheie care îl fac cea mai potrivită alegere pentru funcția de CEO al Sezamo România”, afirmă Tomáš Čupr, fondator și acționar majoritar al Rohlik Group.

Sezamo urmează să fie lansat până la finalul lunii iunie și în primul an va putea livra aproximativ 8.000 de articole diferite direct în casele clienților în termen de 2 ore de la plasarea comenzii chiar din prima zi. Produse regionale proaspete, cum ar fi fructe și legume, carne, pește, lactate și produse de panificație completează gama completă de produse furnizată de Sezamo, împreună cu mărci internaționale și produse proprii. Românii vor avea astfel, în 2022, o alternativă de zi cu zi mai bună la cumpărăturile din supermarket.

Logo si slogan Rohlik Group, lider european în tehnologia de food retail și pe piața de e-groceries, din care face parte supermarketul online Sezamo
Proprietarul Sezamo atrage 160 mil. euro pentru expansiune în Europa
Grupul Rohlik, proprietarul supermarketului online Sezamo, a reușit să strângă 160 de milioane de euro capital nou...
Sezamo oferă gratuit abonamentul Premium timp de un an
Sezamo oferă gratuit abonamentul Premium timp de un an
Supermarketul online Sezamo oferă abonamentul Premium gratuit, pentru un an, tuturor clienților săi. Acesta oferă...

Pentru a răspunde tuturor nevoilor vânzătorilor și clienților Rohlik, un depozit dedicat de 10.000 mp în CTPark București Nord va fi personalizat și va include spații de depozitare dedicate cu temperatură controlată pentru produsele proaspete pe care Sezamo le va oferi.

Fondat în 2014 în Republica Cehă, Rohlik Group este unul dintre cele mai importante servicii de livrare online de alimente din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul Sezamo pentru toate cele trei ţări. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă uriașă de produse de calitate (17.000 SKU+), Rohlik poate oferi o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 90 de minute de la plasarea unei comenzi în unele țări. Compania este dinamică și în creștere rapidă și a înregistrat un profit de 290 milioane EUR. în 2021, obținând astfel statutul de unicorn. Cifra de afaceri a grupului a depășit anul trecut 300 de milioane de euro.

Sezamo are un nou CEO. Tomás Chadzivasilis pleacă de la conducerea supermarketului online
Sezamo are un nou CEO. Tomás Chadzivasilis pleacă de la conducerea supermarketului online
Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, are începând cu luna septembrie un nou CEO în...
Sezamo introduce plata cu cardurile de masă
Sezamo introduce plata cu cardurile de masă
Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a introdus o nouă metodă de plată a achizițiilor....
Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022
Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022
Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a livrat 60.000 de comenzi în 2022. Sezamo s-a lansat...
Rohlik accelerează extinderea în România și anunță lansarea sub brandul Sezamo în prima parte a anului 2022
Rohlik accelerează extinderea în România și anunță lansarea sub brandul Sezamo în prima parte a anului 2022
Rohlik, cel mai mare retailer online de food din Cehia, apasă pedala expansiunii și anunță intrarea în România...