Noi speakeri confirmați la INSPIRO. Cine se alătură Guest Speakerului Victor Rebengiuc

O nouă serie de speakeri se alătură INSPIRO – A new journey, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni. Cea de-a 14-a ediție a INSPIRO se va desfășura pe 12 iunie, în București, la Le Chateu, sub tema-umbrelă “A New Journey”, și va aduce în prim-plan povești inspiraționale construite pas cu pas, prin viață. Pentru că a călători înseamnă de fapt a trăi, a acumula emoții, gânduri, informații, care ne modelează și ne construiesc, iar și iar. Noi speakeri confirmați la INSPIRO. Cine se alătură Guest Speakerului Victor Rebengiuc

Se spune că nu destinația este importantă, ci drumul în sine. La fel de bine poate fi un adevăr valabil și dacă privim în sens invers. Pentru că fiecare călătorie poate reprezenta un nou început, un pas mai aproape spre cea mai bună variantă a ta. În cadrul INSPIRO – A New Journey vorbim despre ”călătoriile” realizate până în prezent și modul în care au influențat traseul personal și profesional al speakerilor care au acceptat provocarea Progresiv.

Excepționalul actor de teatru și film Victor Rebengiuc va urca pe scena INSPIRO în calitate de Guest Speaker. Victor Rebengiuc are o influență extraordinară asupra scenei culturale românești, de-a lungul incredibilei sale cariere de peste 65 de ani, dar și o personalitate fabuloasă a agorei, cu un acut simț civic.

De asemenea, Monica Jitariuc are peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării, este consultantă de comunicare și facilitatoare de workshopuri de comunicare în companii, instituții publice, ONG-uri și creatoare de programe de îmbunătățire a soft skill-urilor (empatie, vorbit în public, comunicare în scris etc).

Misiunea ei e să contribuie la o comunicare empatică, transparentă și contemporană între organizații și publicurile lor. Face asta prin consultanță, traininguri, workshop-uri, discursuri publice. Este preocupată de noile tehnologii, de impactul lor în viaţa noastră și de mecanismele prin care se clădește azi reputația în spațiul public atât online, cât și offline. Cel mai mult o preocupă felul în care se câștigă, se păstrează și se pierde încrederea.

La rândul său, Cosmin Moldovan, Fondator Moldovan Carmangerie, vine la INSPIRO pentru a spune povestea uneia dintre cele mai importante companii clujene din industria cărnii și preparatelor din carne, pe care a înființat-o în 1994, împreună cu tatăl său Ștefan. De-a lungul anilor, s-a implicat nu doar în dezvoltarea propriei companiei (care astăzi înseamnă 400 de angajați, o rețea de 37 de magazine în Cluj, Bistrița și Bihor, un magazin online, un restaurant, două unități de producție, o secție de gastronomie, un depozit logistic și o fermă de vaci la Mociu, cu linie de procesare și ambalare a laptelui), ci și în susținerea comunității tinerilor antreprenori locali.

Cu ce povești vin speakerii INSPIRO – A New Journey
Cu ce povești vin speakerii INSPIRO – A New Journey
A rămas mai puțin de o săptămână până ne vom lua doza de energie și motivație de la speakerii INSPIRO - A New...
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”A New Journey”, pe 12 iunie
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”A New Journey”, pe 12 iunie
INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni, revine cu o nouă ediție. Cea de-a 14-a...

Nu în ultimul rând, Oana Craioveanu, Cofondatoare Impact Hub Bucharest, are o vastă experiență în sprijinirea startup-urilor și comunității antreprenoriale și cofondatoare Impact Hub Bucharest. Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking lansat în România și una dintre cele mai importante organizații în formarea și susținerea unei noi generații de antreprenori. În 2021, pentru un an, Oana s-a alăturat Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de consilier. Este co-inițiatorul Innoteque, o conferință despre crearea, cultivarea și maximizarea unui ecosistem de inovare în România.

Aceștia se alătură speakerilor deja anunțați la ediția din acest an a INSPIRO – A new journey: Irina Pencea, General Manager eMAG România & Senior VP eMAG Bulgaria și Ungaria, Francisc Kiss, CEO Danone Cehia și Slovacia, Valentin Radu, CEO și Fondator Omniconvert, Petruș Stuparu, Partner și Head of Team Culture Trend Consult, Mihai Neagu, CEO Perla Harghitei și Apemin Tușnad și Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Ediția cu numărul 14 a INSPIRO are loc la Le Chateu, din București. Până pe 29 mai 2024, poți beneficia de oferta Early Bird, de 100 EURO + TVA per bilet. Mai mult, pentru 3 bilete achiziționate beneficiezi de un discount de 10%, în timp ce pentru 5 bilete, ai 15% reducere. Mai multe detalii despre participare puteți găsi AICI.

Anul trecut, circa 150 de manageri din industriile de retail și FMCG și-au dat întâlnire pe 13 iunie, The Tent by Clubul Diplomatic, din București, la cea de-a 13-a ediție a INSPIRO pentru a descoperi împreună povești inspiraționale al căror numitor comun au fost cifrele. Despre cum a fost la ediția din 2023 a INSPIRO poți urmări în continuare sau poți citi AICI.

Progresiv le dă întâlnire retailerilor independenți la Interactiv, pe 24 aprilie
Progresiv le dă întâlnire retailerilor independenți la Interactiv, pe 24 aprilie
Interactiv, evenimentul marca Progresiv dedicat retailerilor independenți și comunității antreprenoriale, revine cu...
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”Lucky Numbers”, pe 13 iunie
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”Lucky Numbers”, pe 13 iunie
INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni, revine cu o nouă ediție. Cea de-a 13-a...
Cum poți transforma banalul în ceva absolut grandios? Află la INSPIRO – (extra)ordinary
Cum poți transforma banalul în ceva absolut grandios? Află la INSPIRO – (extra)ordinary
Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești. Pornind de la cuvintele lui Theodore Roosevelt, ediția din acest...
INSPIRO revine cu o nouă ediție, “(extra)ordinary”, pe 7 iulie
INSPIRO revine cu o nouă ediție, “(extra)ordinary”, pe 7 iulie
Cea de-a 12-a ediție a INSPIRO se va desfășura pe 7 iulie, în București, sub tema-umbrelă...