Cu ce povești vin speakerii INSPIRO – A New Journey

A rămas mai puțin de o săptămână până ne vom lua doza de energie și motivație de la speakerii INSPIRO - A New Journey. Nouă invitați excepționali ne vor povesti despre „călătoriile” realizate până în prezent și modul în care le-au influențat traseul personal și profesional. Cu ce povești vin speakerii INSPIRO – A New Journey

Actorul de teatru și film Victor Rebengiuc va urca pe scena INSPIRO în calitate de Guest Speaker. Victor Rebengiuc are o influență extraordinară asupra scenei culturale românești, de-a lungul incredibilei sale cariere de peste 65 de ani, dar este și o personalitate fabuloasă a agorei, cu un acut simț civic.

De asemenea, Monica Jitariuc, unul dintre cei mai experimentați oameni de comunicare, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, vă va provoca să gândiți dincolo de „Adevăr și provocare”. Ne vom uita la motivele pentru care uneori ne este greu să ne confruntăm cu adevărul despre comunicare, cum facem față acestor momente și cum comunicăm sincer și eficient, atât cu noi înșine, cât și cu cei din jurul nostru.

Unii oameni își caută zona de confort, iar alții par că o caută mai curând pe cea de disconfort. Pentru mulți, confortul este un loc călduț din care nu ai vrea să mai pleci. Iar pentru alții este un loc în care te oprești puțin, tragi aer în piept și cauți mai departe. Irina Pencea, General Manager eMAG România & Senior VP eMAG Bulgaria și Ungaria, este unul dintre acești oameni care, oricâte descoperiri a făcut în viață, găsește că timpul este prea scurt pentru a se mulțumi doar cu atât.

La rândul său, Albert Davidoglu, CEO Macromex, ne va povesti despre cum deciziile pe care le luăm ne influențează rezultatele pe care le obținem, ne influențează starea de spirit și vor avea un impact în tot ce întreprindem.

Încă din 2007, misiunea lui Petruș Stuparu a fost să vorbească în mediul de business despre adevăruri uneori greu de spus în așa fel încât lumea să se regăsească ușor. Crede cu tărie în leadership cu entuziasm autentic; se specializează în livrarea de soluții de top care susțin cultura organizațională, performanța și creșterea organizației. Petruș ne va vorbi la INSPIRO despre cum a devenit, în timp, un ascultător mai bun și pașii pe care i-a urmat în acest sens, despre empatie și despre ascultare activă.

Despre călătorii construite pas cu pas, la INSPIRO – A New Journey
Despre călătorii construite pas cu pas, la INSPIRO – A New Journey
Cea de-a 14-a ediție a INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni, a reunit la Le...
Noi speakeri confirmați la INSPIRO. Cine se alătură Guest Speakerului Victor Rebengiuc
Noi speakeri confirmați la INSPIRO. Cine se alătură Guest Speakerului Victor Rebengiuc
O nouă serie de speakeri se alătură INSPIRO – A new journey, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape...

Mihai Neagu, CEO Perla Harghitei și Apemin Tușnad, este genul de CEO-doer, care s-a clădit ca lider pe parcursul unei călătorii de câteva decenii, începută în vânzări de la firul ierbii, pe teren. Ce l-a modelat ca profesionist și om? Nu transformările prin care a trecut businessul românesc – și a trăit toate etapele –, nici crizele economice, nici măcar schimbările de paradigmă prin care trece societatea în ansamblul ei. Ci „nevoile oamenilor din organizații” l-au modelat. La INSPIRO, Mihai va povesti cum arată o furtună pentru un CEO a cărui călătorie în propria conștiință a început la vârsta de cinci ani.

Născut într-o familie modestă, Valentin Radu, CEO și fondator Omniconvert, a primit astfel un context prielnic devenirii: nemulțumirea continuă și concentrarea pe un viitor luminos. A fondat patru companii, are o familie frumoasă, un business prosper, o echipă de oameni pasionați, care se simt bine făcând ceea ce le place. Cu toate acestea, Valentin a plătit (și încă o face) un tribut neașteptat: neacceptarea de sine. Valentin va vorbi despre drumul sinuos către acceptarea de sine și cum, pentru a reuși, a trebuit să facă pace cu el însuși, creând tot felul de instrumente – pactul identitar, jurnalul deciziilor, suferința deliberată.

Francisc Kiss, Director Divizia Nutriție Specializată Danone Europa Centrală și de Est, urcă pe scena INSPIRO pentru a vorbi despre cum s-a raportat, de-a lungul timpului, la schimbare, la cultura țărilor în care a lucrat, cum a reușit să meargă înainte și cum poți trece de la „forming” la „transforming”.

Deși e directorul general al companiei Moldovan Carmangerie, Cosmin Moldovan lasă uneori biroul pentru a sta în spatele tejghelei și a servi clienții așa cum numai el știe să o facă. Acea zi se numește „Vinerea lui Cosmin”. La Inspiro – A New Journey, Cosmin își va revizita trecutul pentru a împărtăși lecțiile primite și învățate de-a lungul anilor și va vorbi despre importanța păstrării meșteșugului și a bunului simț drept piloni de bază în etapele de reinventare și evoluție a propriei companii.

Toate informațiile despre evenimentul INSPIRO, modalități de participare și agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”A New Journey”, pe 12 iunie
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”A New Journey”, pe 12 iunie
INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni, revine cu o nouă ediție. Cea de-a 14-a...
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”Lucky Numbers”, pe 13 iunie
INSPIRO revine cu o nouă ediție, ”Lucky Numbers”, pe 13 iunie
INSPIRO, evenimentul Progresiv departe de exceluri și aproape de oameni, revine cu o nouă ediție. Cea de-a 13-a...
Cum poți transforma banalul în ceva absolut grandios? Află la INSPIRO – (extra)ordinary
Cum poți transforma banalul în ceva absolut grandios? Află la INSPIRO – (extra)ordinary
Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești. Pornind de la cuvintele lui Theodore Roosevelt, ediția din acest...
INSPIRO revine cu o nouă ediție, “(extra)ordinary”, pe 7 iulie
INSPIRO revine cu o nouă ediție, “(extra)ordinary”, pe 7 iulie
Cea de-a 12-a ediție a INSPIRO se va desfășura pe 7 iulie, în București, sub tema-umbrelă...