FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magister lansează proiectul social “Comandă online din magazinul tău de proximitate”

Magister lansează proiectul social “Comandă online din magazinul tău de proximitate”

Într-o perioadă în care comercianții sunt forțați de împrejurări să-și digitalizeze businessul, furnizorul de software pentru retail Magister Software lansează un site de comenzi online pentru clienții magazinelor mici de proximitate. Proiectul permite consumatorilor din vecinătatea magazinelor de proximitate să plaseze comenzi online, validate ulterior cu retailerul prin telefon. Apoi, comenzile vor fi livrate la domiciliul clienților cu contact uman minim sau, dacă vor, totuși, să se deplaseze la magazin, cumpărătorii își vor găsi comanda gata pregătită, pentru a o achita și a pleca rapid acasă.
 
“În cadrul portalului https://smartcash.store, fiecare magazin care utilizează platforma software SmartCash RMS dezvoltată de compania noastră are la dispoziție, gratuit, câte o pagina cu un URL scurt unic, pentru transmiterea online a comenzilor. Concret, clientul va completa un formular simplu, în care sunt enumerate doar produsele generice dorite. După primirea comenzii prin e-mail, operatorul din magazin deschide câte o comandă de livrare, folosind programul existent, unde va adăuga, cu confirmarea telefonică a clientului, sortimentele și cantitățile disponibile în magazin. La livrarea comenzii se va emite rapid bonul fiscal prin scanarea codului de bare al comenzii”, au detaliat reprezentanții Magister Software. Mai mult, din pagina online a magazinului se pot tipări și multiplica anunțuri ce pot fi distribuite în căsuțele poștale ale clienților din vecinătate, astfel încât aceștia să afle că pot transmite comenzi online către magazinul din apropiere.
 
“Proiectul social online SmartCash.store este o modalitate simplă și eficientă de a ajuta magazinele să comunice cu clienții din apropiere care nu se pot deplasa din cauza crizei sanitare. Ne bucurăm să susținem deopotrivă cumpărătorii și comercianții în această perioadă dificilă și sperăm să fim cu toții solidari pentru a reduce drastic riscurile și efectele epidemiei”, a declarat Dor Bujor Pădureanu, directorul general al companiei Magister.
 
Magister Software este dezvoltatorul platformei SmartCash RMS, un software pentru retail utilizat în prezent de peste 7.000 de magazine alimentare de proximitate din România.
 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content