FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Magazinul naturist Puterea Plantelor vrea afaceri cu 15% mai mari pentru anul acesta

Magazinul naturist Puterea Plantelor vrea afaceri cu 15% mai mari pentru anul acesta

Magazinul online naturist Puterea Plantelor a încheiat anul trecut cu afaceri de 450.000 de euro, iar pentru 2022 compania estimează o creștere de 15%.

Lansat în anul 2013, site-ul Putereaplantelor.ro trece printr-un proces de rebranding, din proiect făcând parte și lansarea unei noi versiuni a magazinului online. Cele peste 8.000 de produse prezente în cadrul platformei online vor rămâne împărțite în aceleași categorii, și anume de la produse de igienă și îngrijire, produse cosmetice, precum și ingrediente cosmetice, până la produse alimentare, suplimente naturale, produse organice, uleiuri și siropuri naturale, produse pentru bebeluși și altele. Ulterior lansării noului site, vor fi introduse atât produse, cât și producători noi. Printre producătorii deja prezenți în portofoliul Puterea Plantelor se numără Trăiește Bio Shop, Bio Nera Plant, Biogama Distribution, Fares Trading, Dacia Plant, Biovitality, Miobio Cosmetics și Techirghiol Farma Cosmetics.

„Nevoia unui rebranding a venit din dorința de a oferi clienților noștri o experiență centrată pe nevoile lor până la cel mai mic detaliu. Viziunea noastră – „să previi este mai bine și mai simplu decât să vindeci” – ne face să ne dorim să fim mai aproape de consumatori prin intermediul unei platforme mai prietenoase, mai intuitive și mai rapide. Mai mult decât atât, cu ajutorul specialiștilor, clienții noștri au acces la sfaturile și recomandările acestora pentru a fi siguri că alegerea produselor naturiste este una corectă”, a spus Diana Fala, fondator Puterea Plantelor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content