FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Macromex, parteneriat cu Schneider Electric pentru cel mai nou centru de date

Macromex, parteneriat cu Schneider Electric pentru cel mai nou centru de date

Macromex a finalizat construirea celui de-al doilea depozit, Corso Distribution Center, fiind vorba despre cel mai modern centru de distribuție al companiei, iar soluțiile de tip Data Center care deservesc sistemele critice IT&C și infrastructura robotizată au fost furnizate de Schneider Electric România.

Pentru Data Center-ul centrului de distribuție Corso Distribution Center din Chitila – proiect la cheie - Schneider Electric România s-a ocupat de designul, furnizarea de echipamente și soluții tehnice, precum și de asigurarea serviciilor de instalare, realizate împreună cu partenerul autorizat, Innova Engineering SRL. Soluția a fost proiectată pornind de la nevoile clientului de a avea un Centru de Date care să poată garanta o înaltă disponibilitate echipamentelor IT&C critice, acestea asigurând, printre altele, și controlul instalațiilor robotizate.

De asemenea, soluțiile furnizate în cadrul noului Centru de Date Macromex au fost proiectate pentru asigurarea unei eficiențe energetice ridicate, a monitorizării continue și a unor costuri reduse pe toată durata de viață de exploatare a acestora.

„Succesul proiectului pe care l-am implementat pentru Macromex s-a datorat experienței precedente cu beneficiarul final, dar și colaborării foarte bune între părțile implicate în proiectare și implementare: echipa Schneider Electric România, integratorul de centre de date Innova Engineering – partener instruit și certificat pentru produsele instalate și responsabilii de proiect ai clientului. Cu toții am urmărit să realizăm un proiect care să aducă economii și beneficii pe termen lung, având în vedere că exploatarea unui centru de date necesită servicii foarte specializate, iar Schneider Electric prin partenerii autorizați poate răspunde eficace acestei nevoi”, explică Oana Muscalu, Data Center Systems Sales Manager Schneider Electric.

„Serviciile de instalare și punere în funcțiune a echipamentelor au fost realizate respectând toate condițiile de siguranță și protecție împotriva virusului SARS-CoV2. La fel se va întâmpla și în ceea ce privește serviciile de mentenanță. Nu în ultimul rând, soluția de monitorizare de la distanță permite clientului să supervizeze centrul de date fără să fie nevoit să se deplaseze la fața locului, ceea ce este, de asemenea, foarte important în această perioadă și scurtează cu mult timpul de intervenție”, adaugă ea.

Cu o istorie de peste 25 ani, Macromex este liderul în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate, fiind o companie 100% românească ce dispune de două centre de distribuție și alte 12 puncte de cross-docking.

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content