FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > L'Oréal achiziționează brandul australian Aēsop

L'Oréal achiziționează brandul australian Aēsop

L'Oréal a anunțat semnarea unui acord cu Natura &Co pentru achiziționarea grupului australian de cosmetice de lux Aēsop, printr-o tranzacție cu o valoare de întreprindere de 2,525 miliarde de dolari.

Creată în 1987, Aēsop este renumită în întreaga lume pentru produsele din portofoliul propriu pentru îngrijirea tenului, părului și de îngrijire corporală. Aēsop este distribuit în aproximativ 400 de puncte de vânzare în America, Europa, Australia, Noua Zeelandă și Asia, dar și în China, unde primul magazin a fost deschis în 2022. Brandul a înregistrat vânzări de 537 de milioane de dolari în 2022.

„Aēsop explorează toate tendințele actuale de creștere a consumului, iar L'Oréal va contribui la valorificarea potențialului său de creștere, în special în China și în industria de retail pentru călători”, a declarat Nicolas Hieronimus, Chief Executive Officer L’Oréal Group.

Citiți și: Vanya Panayotova, L’Oréal România & Adria-Balkans: Păstrarea echilibrului în business rămâne principala piatră de încercare

L’Oréal România are o istorie de 25 de ani pe piața locală. Cu portofoliul său de 20 de branduri internaționale diverse și complementare, printre care și L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Vichy, La Roche-Posay, Yves Saint Laurent și Lancome, L’Oréal România este unul dintre liderii pieței locale de cosmetice, prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine, farmacii și drogherii, saloane, travel retail și branded retail.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content