FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl vrea 1.000 de magazine în Marea Britanie

Lidl vrea 1.000 de magazine în Marea Britanie

Lidl a inaugurat magazinul cu numărul 800 în Marea Britanie, parte a strategiei de a investi 1 mld. lire sterline în următorii doi ani pentru a ajunge, în 2023, la 1.000 de unități.

În ultimele 12 luni, Lidl a inaugurat 50 de noi magazine, creând peste 2.500 de locuri de muncă, scriu cei de la RetailGazette.co.uk.

Retailerul german a anunțat, de asemenea, noi deschideri de magazine în Cambridge, Londra, Boston și Dumbarton. "Suntem fericiți că am ajuns la magazinul 800, pentru că acest lucru înseamnă că aducem mâncare de calitate, la prețuri mici, familiilor din Marea Britanie", a declarat șeful filialei locale a Lidl, Christian Hartnagel.

Lidl va investi 1,3 mld. lire sterline în procesul de expansiune din 2021 și 2022 pentru a atinge ținta de 1.000 de magazine până la finalul lui 2023. Demersul vizează și capacitățile logistice, retailerul inaugurând șase noi depozite în ultimii 4 ani.

Cele mai recente date Kantar arată că Lidl este lanțul de supermarketuri cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, cu un plus anual de 11,1% în ceea ce privește vânzările.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content