Acasă > Știri > Lidl se extinde în Statele Unite cu o nouă imagine

Lidl se extinde în Statele Unite cu o nouă imagine

În drumul său spre cucerirea pieței americane, Lidl dă o nouă față magazinelor sale. În primul rând, retailerul încearcă să fie mult mai vizibil pe o piață nouă față de cea a companiei mamă. Și, dincolo de modificările făcute la exterior pentru a evidenția faptul că Lidl este un magazin alimentar, există multe modificări și în interiorul magazinului, unele mult mai apropiate de cultura americanilor.

În plus, interiorul a fost regândit astfel încât să fie creat un ambient mult mai cald, apropiat conceptului de piață agro-alimentară.

Chiar dacă intrarea în Statele Unite a durat mai mult decât estimările inițiale, Lidl gândește pe termen lung extinderea pe această piață. Patru noi magazine se deschid în această lună, iar pentru următoarele luni sunt programate noi deschieri de unități în Carolina de Sud, Pennsylvania și New Jersey. În total, până în primăvara lui 2020 Lidl vrea să atingă pragul de o sută de magazine pe piața americană. Aici intră inclusiv planurile pentru primele inaugurări în Long Island, ca urmare a preluării a 27 de magazine de la rețeaua Best Market, tranzacție care a avut loc anul trecut.

De Best Market se leagă și intrarea Lidl pe piața din Statele Unite. Tranzacția le permite germanilor să își consolideze prezența în Long Island și le deschide calea spre cartiere precum Queens sau Manhattan, zone mai aglomerate și cu venituri peste medie comparativ cu zona de sud-est, pe care retailerul a avut-o în vedere atunci când s-a lansat în SUA.

Magazinele Lidl din Statele Unite au, în medie, suprafețe de vânzare de aproximativ 2.000 de metri pătrați, fiind mai mari decât cele din Europa și aproape duble față de cele din România de exemplu - care au suprafețe între 1.000 și 1.200 de metri pătrați. În ceea ce privește oferta de produse a germanilor în SUA, aceasta este în proporție de 90% reprezentată de mărcile proprii. În prezent, Lidl operează aproape 60 de magazine în șapte state de pe Coasta de Est a SUA. La nivel internațional, Lidl are peste zece mii de magazine deschise.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content