FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl se extinde la nivelul județului Sibiu

Lidl se extinde la nivelul județului Sibiu

Cu o rețea națională de peste trei sute de locații, Lidl menține pasul expansiunii și anunță o nouă inaugurare. De data aceasta este vorba despre un nou magazin în Sibiu, aflat pe strada Rusciorului, nr. 2.

Unitatea comercială are un spațiu de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătrați și dispune de o parcare cu peste 120 de locuri, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

„Inaugurarea magazinului Lidl din Sibiu continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate-preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, declară reprezentanții companiei.


Citește și

7 din 10 consumatori mănâncă mezeluri săptămânal. Ce produse preferă și ce buget alocă

Bilanțul deschiderilor în retailul local în luna iulie


Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Cu această nouă locație au create peste 20 de noi locuri de muncă, potrivit informațiilor comunicate de retailer.

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. Retailerul, intrat pe piața din România în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus, a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri pentru piața locală de 12,86 miliarde de lei, în creștere cu 31% față de 2019.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content