FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl, rețea de 280 magazine pe piața locală

Lidl, rețea de 280 magazine pe piața locală

Lidl continuă investițiile pe piața locală prin inaugurarea unui nou magazin în orașul Brașov, pe data de 15 octombrie. Noua unitate este situată pe Bulevardul Griviței, Nr. 2E și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Brașov are o suprafață de vânzare de 1.300 mp și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 25 de noi locuri de muncă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Brașov dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

La finalul anului trecut, Lidl România bifa o cifră de afaceri de 9,7 miliarde de lei și un profit net de peste 491 de milioane de lei. Datele raportate către Ministerul Finanțelor arată o creștere de 25% față de 2018, un avans de trei ori peste performanța pieței.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are o rețea vastă de magazine și 5 centre logistice.  

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content