FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl redeschide locația din Codlea, Brașov, după 7 luni de renovări

Lidl redeschide locația din Codlea, Brașov, după 7 luni de renovări

Lidl anunță redeschiderea magazinului din orașul Codlea, județul Brașov. Unitatea care va fi deschisă începând cu 29 octombrie înlocuiește, de fapt, un magazin mai vechi Lidl, închis în luna martie a acestui an pentru că, potrivit retailerului, „nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.”

Adresa rămâne neschimbată, magazinul fiind situat pe strada Lungă, nr. 32. În ceea ce privește suprafața de vânzare, și această unitate va avea 1.300 de metri pătrați și o parcare de 80 de locuri care dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Codlea se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content