FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl recomandă utilizarea facturilor online pentru a reduce timpul petrecut în magazine

Lidl recomandă utilizarea facturilor online pentru a reduce timpul petrecut în magazine

Pentru a limita timpul petrecut în magazine și a preveni răspândirea virusului Covid-19 în rândul angajaților și clienților săi, Lidl recomandă persoanelor juridice care au nevoie de facturi fiscale să folosească platforma online. Este vorba despre factura.lidl.ro care pune la dispoziția clienților o modalitate rapidă de generare online a facturilor pentru toate bonurile din ultimele 30 de zile.

Clienții persoane juridice trebuie să completeze în formularul de pe platforma online datele de identificare alături de câteva informații care se găsesc pe bonul fiscal aferent produselor cumpărate.

Potrivit retailerului, utilizarea serviciului de emitere online a facturilor fiscale permite eficientizarea timpului petrecut în magazin și evitarea aglomerației, fiind o măsură necesară pentru a spori protecția angajaților și clienților Lidl, în această perioadă.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content