FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl majorează veniturile angajaților

Lidl majorează veniturile angajaților

Din luna martie, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net, potrivit anunțului făcut de retailer. Suma va include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

„Acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil. În plus, toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Astfel, Lidl își consolidează poziția ca lider al angajatorilor din retailul alimentar”, se arată în anunțul făcut de companie.

În urma acestor majorări, în anul financiar 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut. Totodată, Lidl anunță că va crește valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

„Diversificarea constantă a pachetului de compensații și beneficii este o prioritate pentru Lidl România, ca parte a strategiei sale de atragere și retenție a talentelor în companie. Pe lângă asigurarea de sănătate privată, începând de anul trecut, angajații beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar și servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2”, completează reprezentanții Lidl România.

În ceea ce privește concediul de odihnă, angajații Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile de concediu. În plus, începând de anul trecut, fiecare angajat beneficiază de o zi liberă cu ocazia zilei de naștere. De asemenea, Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele țării.

Anul acesta, Lidl România a obținut pentru al cincilea an consecutiv certificarea Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content