FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl, la a șaptea deschidere din acest an

Lidl, la a șaptea deschidere din acest an

Liderul pieței locale de retail își extinde rețeaua națională de magazine și deschide o nouă locație în Pucioasa, județul Dâmbovița. Lidl ajunge astfel la o rețea de 328 de unități comerciale, bifând de la începutul acestui an șapte magazine noi și trei redeschideri.

Magazinul din Pucioasa se află pe str. Florin Popescu, numărul 29, și are o suprafață de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați. Totdată, dispunde de 125 de locuri de parcare.

În ceea ce privește orarul de funcționare, noul Lild va fi deschis de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 07:30 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.


Citește și: Peste 30 de magazine noi puse pe harta retailului local în luna aprilie


Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, locația dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

„În plus, noua unitate din Pucioasa dispune de un acoperiș verde, care oferă o multitudine de beneficii ce țin de protecția mediului înconjurător. Acesta contribuie în primul rând la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare”, declară reprezentanții Lidl România.

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. Retailerul, intrat pe piața din România în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri pentru piața locală de 12,86 miliarde de lei, în creștere cu 32% față de 2019.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content