FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl inaugurează un magazin în ansamblul Cosmopolis

Lidl inaugurează un magazin în ansamblul Cosmopolis

Lidl România inaugurează un magazin în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, în cadrul ansamblului rezidențial Cosmopolis. Acesta este situat pe strada Pădurii, nr. 5 bis. Odată cu deschiderea magazinului, au fost create 18 noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Ștefăneștii de Jos are o suprafață de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați și dispune de peste 115 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 07:30 și 21:00.

„Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare”, declară reprezentanții retailerului.


Citește și Proximitatea, cheia dezvoltării pieței locale de retail


În 2021, Lidl și-a consolidat poziția de lider al pieței locale de retail, raportând o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Este al doilea an în care Lidl reușește această performanță și își menține poziția în fața Kaufland, retailer care a dominat clasamentul timp de zece ani.

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România, retailerul a intrat pe piață în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content