FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl extinde rețeaua cu un nou magazin în Bacău

Lidl extinde rețeaua cu un nou magazin în Bacău

Lidl România menține planurile de expansiune și anunță o nouă locație în Bacău, a cincea din acest oraș.

Noua unitate se află pe Strada Abatorului, Nr. 1, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați. Magazinul dispune și de peste 100 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor. Printre acestea se numără montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat, limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin, precum și montarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.).

Inaugurarea magazinului Lidl din Bacău continuă strategia companiei privind colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 270 de magazine și 5 centre logistice.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content