FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl deschide un nou magazin în Otopeni

Lidl deschide un nou magazin în Otopeni

Lidl depășește pragul de 280 de locații la nivel național cu un nou magazin deschis în Otopeni. Amplasată pe strada 23 August, nr. 208-212, noua locație are o suprafață de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați și dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta două mașini simultan.

Odată cu deschiderea magazinului, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă.
În linie cu politica retailerului pe piața locală, și această locație va dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

„Și în acest an avem în calcul deschiderea a cel puțin 15 magazine, însă, având în vedere cum au mers lucrurile până acum, sunt încrezător că vom deschide peste 20 de noi unități comerciale cu ușurință chiar”, declara Frank Wagner, CEO Lidl România, într-un interviu acordat Progresiv în luna august.

În acest ritm de creștere, rețeaua Lidl va depăși în 2021, an aniversar pentru retailer, trei sute de locații.

„Suntem încrezători că, dacă în ultimii trei ani am reușit să creștem de trei - patru ori peste media pieței, vom reuși să atingem aceeași performanță și anul viitor și să reușim să devenim lideri de piață luând în calcul cifra de afaceri. Așadar, 2021 va fi anul în care vom celebra 10 ani de Lidl România, 300 de magazine și, sperăm noi, prima poziție de piața de retail din România”, spune Frank Wagner.

La finalul anului trecut, Lidl România bifa o cifră de afaceri de 9,7 miliarde de lei și un profit net de peste 491 de milioane de lei. Datele raportate către Ministerul Finanțelor arată o creștere de 25% față de 2018, un avans de trei ori peste performanța pieței.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content