FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl deschide primele magazine în Letonia în urma unei investiții de peste 200 mil. euro

Lidl deschide primele magazine în Letonia în urma unei investiții de peste 200 mil. euro

Primele 15 magazine Lidl din Letonia vor fi inaugurate pe 7 octombrie după ce încă de la începutul acestui an retailerul a început să recruteze personalul necesar. 

Riga, Liepaja, Ventspils, Tukums, Jelgava, Ogre, Valmiera, Jēkabpils, Rezekne și Daugavpils sunt orașele în care vor funcția noile magazine Lidl. În total, mai mult de 200 de milioane de euro au fost investite în construcția magazinele și a centrelor logistice și, în urma acestor investiții, au fost create peste 2.000 de locuri de muncă.

„Echipa Lidl este foarte fericită că poate anunța lansarea magazinelor noastre în Letonia. Deschiderea magazinelor va marca o etapă importantă în misiunea noastră de a oferi produse de cea mai înaltă calitate la cel mai mic preț posibil pentru clienții noștri din Letonia", a declarat Jakob Josefsson, Președintele Consiliului de Administrație al Lidl Letonia.

Intrarea Lidl pe piața de retail din Letonia a fost inițial planificată pentru 2019. Cu toate acestea, deschiderea a fost amânată ca urmare a deciziei de a construi propriul centru de distribuție în Riga, un spațiu de 51.000 de metri pătrați.

Sursă foto: eng.lsm.lv

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content