FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl deschide încă trei locații și se apropie de pragul de 290 de magazine la nivel local

Lidl deschide încă trei locații și se apropie de pragul de 290 de magazine la nivel local

Lidl România face încă un pas spre ținta asumată pentru 2021: o rețea de 300 de magazine pe piața locală și prima poziție în topul retailerilor activi pe piața locală.

Retailerul deschide trei magazine noi și ajunge astfel la o rețea de 288 de unități comerciale.

Noile locații se află în Alba Iulia, Brăila și Focșani. Noul magazin Lidl din Alba Iulia este situat pe Strada Republicii, Nr. 1, cel din Brăila este situat pe Calea Călărașilor, Nr. 333 A, iar cel din Focșani se află pe Strada Bârsei, Nr. 15.

Toate cele trei magazine dispun de o suprafață de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați. Noul Lidl din Alba Iulia dispune de o parcare de peste 150 de locuri, cel din Brăila are peste 90 de locuri de parcare, iar unitatea Lidl din Focșani este prevăzută cu peste 130 de locuri de parcare. În plus, cele trei magazine dispun și de stații de încărcare pentru automobilele electrice.

În urma inaugurării noului magazin Lidl din Alba Iulia, vor fi create 24 de noi locuri de muncă. De asemenea, pentru noile locații deschise în Brăila și Focșani vor lucra 20 de angajați.

În România, Lidl are peste opt mii de salariați în cele aproape 290 de magazine și cele cinci centre logistice.

La nivel global, Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content