FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl deschide două noi magazine, în Târgoviște și Dorohoi

Lidl deschide două noi magazine, în Târgoviște și Dorohoi

Lidl deschide două noi magazine, în Târgoviște (județul Dâmbovița) și în Dorohoi (județul Botoșani), fiind create astfel peste 50 de locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Târgoviște se află pe Strada Mihai Bravu nr. 68, iar cel din Dorohoi este situat pe Strada C.D.Gherea nr. 25. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp. De asemenea, unitatea Lidl din Târgoviște dispune de peste 130 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Dorohoi are peste 95 de locuri de parcare. Odată cu inaugurarea celor două magazine Lidl, se creează peste 50 de noi locuri de muncă.

Parte a grupului Schwarz, Lidl România este în prezent liderul pieței locale de retail după ce în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. De altfel, rezultatele raportate de Lidl nu sunt deloc surprinzătoare, canalul de discount câștigând cei mai mulți cumpărători, potrivit datelor de retail audit.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România, retailerul a intrat pe piață în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content