FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl continuă extinderea și deschide un magazin în Roman

Lidl continuă extinderea și deschide un magazin în Roman

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Roman, județul Neamț, pe data de 20 mai. Acesta este situat pe Strada Sucedava, nr. 31.

În acest ritm de creștere, rețeaua Lidl va depăși în prima jumătate a acestui an trei sute de locații. „2021 va fi anul în care vom celebra 10 ani de Lidl România, 300 de magazine și, sperăm noi, prima poziție pe piața de retail din România”, declara Frank Wagner, CEO Lidl România, într-un interviu pentru revista Progresiv.

Noul magazin Lidl din Roman are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare. Locația înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care urmează să fie închisă pe data de 19 mai 2021, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Roman dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sisteme de iluminat LED, senzori de prezență și sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise 295 de magazine și 5 centre logistice.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content